You are currently viewing Vesterbros bedste mæglere rådgiver over hele landet

Vesterbros bedste mæglere rådgiver over hele landet

Ejendomsmæglere er ikke bare ejendomsmæglere. Hvis du står over for en medarbejder fra en af de store ejendomsmæglerkæder som EDC, Home eller Real Mæglerne, ved du reelt ikke, om vedkommende overhovedet er uddannet ejendomsmægler. Muligvis – og højst sandsynligt – er det bare en sælger.

Heldigvis gør nogle ganske få det anderledes. En af dem er Estate Mæglerne på Vesterbro og Frederiksberg som i 2021 blev sponsorer for Vbro Racing. Jeg er glad for at nu at kunne skrive, at de har valgt at forny sponsoratet i 2022. Glad fordi støtten gør en enorm forskel for mit lille team. Og glad fordi jeg kan være med at markedsføre en virksomhed, jeg uden tøven kan stå inde for.

Alle hos Estate Mæglerne på Vesterbro er enten uddannede ejendomsmæglere eller under uddannelse. De hjælper selvfølgelig med salg af huse og lejligheder i nærområdet, men – og læs nu med, for det er vigtigt – de rådgiver også købere i hele landet om boligkøb overalt i Danmark. Som markedet er lige nu, giver det rigtig god mening at bruge en købermægler, hvis du er på udkig efter en ny bolig, og jeg kender ingen bedre end Kim Folsted og Danni Bredmose fra Estate Mæglerne.

Så tag en uforpligtende snak med dem, hvis du går i tanker om at købe eller sælge og se, om du ikke er enig. Og gør mig en tjeneste. Fortæl at du fik anbefalingen fra mig, så de ser, at hjælpen også går den anden vej.

Holger

Teamejer og kører for Vbro Racing med passion for motorsport.