You are currently viewing Estate Vesterbro støtter det lokale team!

Estate Vesterbro støtter det lokale team!

Vesterbros egen Estate-mægler har valgt at støtte Vbro Racing i 2021. VI siger tak for opbakningen til det lokale hold – det betyder helt konkret at 2021-sæsonen bliver startet på helt friske dæk. Der er intet, en racerkører elsker mere.

Den lokale Estate ejendomsmægler på Vesterbro ligger på Vesterbrogade 144 og er ejet af Kim Foldsted og Danni Bredmose. Her bliver kunden mødt af gåpåmod, et fair salær og nye idéer til salget af boligen.

At det ikke bare er tomme ord, vidner en tårnhøj sælgeranbefaling på boligsiden.dk om. Her får Estate på Vesterbro hele 9,9 point ud af 10 mulige. Det er især rådgivningen der, hvor den er allervigtigst, nemlig i forbindelse med den afsluttende forhandling, der får rosende ord med på vejen.

Det er ikke så underligt, at både sælgere og købere derfor kommer igen næste gang, der skal handles bolig. Da Vbro Racing var forbi, havde Estate Vesterbro lige fået ansvaret for den samme kundes boligsalg for tredje gang i træk. Større anbefaling kan man ikke få!

Vbro Racing glæder sig til at skabe resultater sammen med Estate Vesterbro i 2021. Sammen vil vi vise, at ja, man kan godt køre race, selv om man bor på en tredjesal nær Istedgade – især når det lokale erhvervsliv støtter!


Holger

Teamejer og kører for Vbro Racing med passion for motorsport.