vesterbro støtter det lokale team

Er du også træt af at smide flere og flere penge efter Facebook og Google og få mindre og mindre ud af det år for år? Markedsføring har altid handlet om at tænke ud af boksen nyt og prøve nye tiltag af for at tale til kundernes hjerner og hjerter.

Motorsport er en markedsføringsmulighed som få andre. Ikke bare får du adgang til en passioneret og engageret fanskare, du får også øjenåbnende og dramatiske billeder og film.

Bedst af alt så giver et sponsorat værdi hele året. Dine yndlingskunder eller bedste medarbejdere kan komme ud til løbene, du kan bruge bilen som blikfang, du kan lave salgsaktiviteter – du får meget mere for pengene end bare endnu en annonce eller en håndfuld nye søgeord.

Skriv eller ring for at høre, hvad din virksomhed kan få ud af et samarbejde!


Tidligere partnere

P1 Esport

København har fået et mekka for simracere og petrolheads i P1 Esport, hvor man får adgang til fremragende simulatorer og instruktører.

Estate Vesterbro

Estate Vesterbro

Vesterbros lokale Estate-mægler har en høj anbefaling fra sælgere på boligsiden.dk og har valgt at støtte det Vesterbros lokale racingteam.

DUKA-logo

Duka

Duka er Danmarks måske mest kundevenlige teleselskab med billige abonnementer uden overraskelser. De støttede Vbro Racing i 2022.

Følg Vbro Racing på Instagram