You are currently viewing Nu starter sæsonen endelig!

Nu starter sæsonen endelig!

Corona blokerede alle de store racerdrømme, som 2020 lagde ud med og fik dem at knalde ind i en mur med 200 km/t. Løb efter løb blev aflyst, og det samme blev træningerne. Kun én blev det til, og så endda i regnvejr og på Jyllandsringen, der har drakoniske støjkrav, som bilen trods ekstra lyddæmpning dårligt kunne leve op til.

Men nu går det endelig løs! Den længe udskudte start på Arion Racing-sæsonen finder sted søndag den 6. december på Ring Djursland. I skrivende stund er der kun 9 dage, 19 timer, 50 minutter og 11 sekunder til – men hvem tæller?

Normalt bliver serien afviklet hen over en weekend, så der er træning og tidtagning om lørdagen og to gældende heats om søndagen. Men coronasmitten har tvunget arrangørerne til at tænke nyt. Så hver enkelt racerklasse afvikler alle deres løb på én dag. Nogle om lørdagen og andre – som os – om søndagen. Det begrænser det samlede antal deltagere og gør, at vi kan leve op til sundhedsmyndighedernes påbud og anbefalinger.

Tidsplanen ser derfor sådan her ud:

07:45 Førermøde
09:00 Træning
10:40 Tidtagning
12:40 Heat 1
14:50 Heat 2

Løbet bliver desværre uden publikum på grund af den der forbandede virus, men GoPro’en bliver spændt på og resultaterne kan følges på raceresult.dk.

Holger

Teamejer og kører for Vbro Racing med passion for motorsport.