You are currently viewing De skandinaviske mesterskaber er tilbage

De skandinaviske mesterskaber er tilbage

Her før sæsonstart tikkede en rigtig god nyhed ind. I 2022 kommer vi også til at køre om det skandinaviske mesterskab i Open Top Racing.

Før corona (kan du huske hvordan dét var?) kørte Arion-klassen med i det skandinaviske mesterskab i Open Top Racing. Det er grundlæggende for åbne biler med motorcykelmotor.

I år er mesterskabet tilbage. Godt nok bliver det et lillebitte et med kun to løb. Det ene i Norge på Rudskogen Motorsenter, som ubetinget må være løbskalenderens smukkeste og mest spændende bane, og det andet her i andedammen; nemlig på Jyllandsringen.

Kun danskere og nordmænd kører med i år, men måske kan vi allerede udvide det næste år og få nogle af de svenske baner på kalenderen.

På grund af årsager kører nordmændene med slicks, hvilket giver dem en pæn fordel. Til gengæld skal de bøvle med deres pusseløjerlige sprog, som må gøre selv simple handlinger i hverdagen ganske svære – for slet ikke at tale om på en racerbane.

Spøg til side. Jeg glæder mig til at køre imod de lynhurtige og vildt raceinteresserede nordmænd. Det bliver en spændende kamp om mesterskabet!

Rudskogen Motorsenter
På vej ned ad Angsten - ja, det hedder banestykket.

Holger

Teamejer og kører for Vbro Racing med passion for motorsport.