vbro racing

Kører om Danmarksmesterskabet i Arion Racing-serien i 2022.

VESTERBROS ENESTE RACINGTEAM

Holger Wilcks i Arion 202, foto: Adwerk

Mit navn er Holger Wilcks. Jeg er ejer af og kører i Vbro Racing, der nu i 7 år har været Vesterbros eneste racingteam på baner i Norge, Sverige og Danmark.

At køre race fra en lejlighed på tredje på et hjørne til Istedgade er ekstra svært. For alt foregår på udebane – selv bilen er hundrede af kilometer væk. Derfor er Vbro Racing også David mod Goliat, stenbroen mod de jyske knejte.

Men intet, der er værd at drømme om, er nemt. Med beslutsomhed og lokal opbakning vil jeg gøre mit bedste for, at Vesterbro kommer på sejrsskamlen i 2022!

nedtælling til næste løb

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

29-30. Apr.
Padborg Park

Sæsonåbning

20-21. maj
Jyllandsringen

DM-løb

16-18. juni
sturup raceway

DM-løb

26-27. aug.
Ring Djursland

DM-løb

30. sep.-1. okt.
Jyllandsringen

DM-løb.

7.-8. okt.
Padborg Park

Finaleløb

nyheder

Aldrig før har en ny sæson været så usikker

Fire ting skal være på plads, før jeg kan være i mesterskabskampen næste år. Det er den fysiske og mentale forberedelse, køretræningen og ikke mindst pengene – og det sidste område halter gevaldigt, som det altid gør for racerkørere. I år er det bare værre end nogensinde før.

  2022 ting jeg lærte i år

  Jeg er nået en alder, hvor jeg forventer, at børn under 30 år siger "De" til mig, når de med bekymret mine tilbyder at hjælpe mig over vejen. Så jeg har skrevet ned, hvad jeg har lært af 2022-sæsonen, så mit alderssvækkede sind også husker det, når startlamperne slukker næste år.

   2022-sæsonen er slut. Det blev en tredjeplads.

   Anden weekend i oktober blev sæsonens sidste løb kørt på Jyllandsringen. Jeg havde ikke mulighed for at stille op, men havde alligevel skrabet point nok ind til en tredjeplads i Arion Racing Championship 2022. Læs med her og se den samlede stilling.

    Tilbage i bilen til Night Race på Padborg Park

    4 uger efter jeg brækkede to ribben på Ring Djursland var jeg tilbage i bilen til Night Race på Padborg Park. Mine omgangstider var 2-3 sekunder langsommere, men jeg kom rundt og fik point med hjem, så nu er bronzen sikret i Arion Racing Championship 2022.